Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Totemuri luminoase Bacau pentru publicitatea outdoor

In ceea ce priveste publicitatea outdoor, adica ceea realizata in mediul stradal, putem spune ca aceste totemuri luminoase Bacau sunt ideale, deoarece sunt foarte vizibile, iar numarul clientilor dumneavoastra poate creste intr-un mod semnificativ. Aceste totemuri luminoase nu sunt altceva decat casete luminoase cu fete curbate ce sunt iluminate din interior spre exterior. Totemurile luminoase pot fi realizate din dibond, macrolon, sau plexiglas, si pot fi aplicate in diferite locatii stradale, insa intr-un loc cat mai vizibil pentru cei ce va pot deveni clienti. Despre aceste totemuri luminoase Bacau de exterior, se mai poate adauga ca pot fi la dimensiunile dorite de dumneavoastra, ceea ce inseamna ca puteti avea ceva personalizat in functie de cerinte. Astfel modelele acestor totemuri luminoase pot fi foarte variate, in functie de locatie, de necesitati, si de dorintele fiecarei persoane.

Totemurile luminoase pot fi clasice, ceea ce inseamna ca sunt realizate dintr-un profil special, ce urmeaza sa fie aplicat pe un cadru metalic, si datorita acestui profil metalic, fetele totemului de plexiglas, vor fi bombate spre exterior. Mai exista si totemuri  create din alucobond decupat, dar acestea pot fi de asemenea si fara lumina. Ele sunt realizate din alucobond decupat, si pot fi de asemenea personalizate si prinse pe o structura metalica, pentru sustinere.

Aceste structuri ale totemurilor sunt intependente in ceea ce priveste ancorarea lor, si de cele mai multe ori sunt prinse in fundatii de beton, iar in ceea ce priveste iluminarea, putem adauga ca aceasta se face prin sisteme electrice complexe, special create pentru ele. Si din cauza faptului ca sunt constructii independente, acestea necesita autorizatie de contructie, fara de care nu se poate face publicitate, prin aceasta metoda. Referitor la preturile pentru aceste totemuri luminoase, putem adauga ca datorita faptului ca sunt personalizate, si create special pentru nevoile dumneavoastra, indiferent care ar fi acestea, ele difera. Astfel va trebui sa discutati mai intai cu o firma ce se ocupa cu aceste servicii, despre preturile necesitate de un totem luminos pentru afacerea dumneavoastra, pentru a fi informati si in legatura cu acest aspect. Totemurile luminoase, sunt ideale pentru publicitatea afacerii dumneavoastra, deoarece sunt cat se poate de vizibile, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.