Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Semnalare publicitara prin litere volumetrice

Aceste litere volumetrice, pot fi indicate in atat pentru interior, cat si pentru exterior, in ceea ce priveste semnalarea publicitara, si se pot folosi in diferite locatii pentrum unele centre comerciale, sau sedii ale unor firme. Literele volumetrice sunt realizate prin decuparea prin intermediul unui calculator, si sunt ideale pentru a oferi o vizibilitate sporita, si de asemenea pot oferi si un aspect profesional prin efectul acestora tridimensional. Despre aceste litere volumetrice mai putem adauga ca sunt ideale pentru a semnala anumite caracteristici atunci cand vine vorba de unele arii protejate, si aici ne putem referi la monumente arhitecturale, sau cladiri ce se bucura de o arhitectura deosebita. Prin aceste litere volumetrice se poate semnala o anumita problema, se poate transmite un mesaj, sau se poate aplica pe o fatada denumirea unei cladiri. Dupa cum va puteti da seama aceste litere volumetrice sunt personalizate in functie de dorintele clientilor, si din aceasta perspectiva putem adauga ca pretul lor difera de la caz la caz, si pentru a sti detalii despre acesta va trebui sa discutati cu o firma ce isi desfasoara activitatea in acest domeniu.

litere volumetrice neluminoasa

Referitor la ceea ce inseamna litere volumetrice luminoase, putem spune ca acestea pot avea o fata de plexiglass, iar in ceea ce priveste lateralele, putem aminti ca acestea sunt fabricate din PVC, sau din aluminiu, si in acest fel va fi luminoasa doar fata literelor. Aceste litere si sigle cu fata luminoasa, pot fi considerate, unele dintre cele mai elegante forme de publicitate, deoarece sunt cat se poate de atractive, si ofera impactul vizual dorit asupra trecatorilor, atat pe timp de zi, dar mai ales pe timp de noapte. In ceea ce priveste iluminarea acestor reclame cu litere volumetrice aceasta se face prin intermediul unor LED-uri, special aplicate.

Exista de asemenea posibilitatea de a apela la aceste litere volumetrice, si in cazul in care doriti sa faceti unele economii. Si puteti face acest lucru in cazul in care in locul literelor volumetrice luminoase, apelati la cele din polistiren, dar putem adauga ca si acestea din urma pot avea un impact deosebit asupra persoanelor ce le privesc, datorita faptului ca au un efect tridimensional. In plus si aceste litere volumetrice din polistiren pot avea o gama variata de culori.