Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Promovarea afacerii prin totemuri luminoase

Daca tocmai v-ati deschis o afacere sau pur si simplu doriti sa duceti afacerea la un alt nivel ar trebui sa va informati asupra unei anume publicitati cu tot ce implica ea, bineinteles un factor care va poate ajuta in astfel de probleme sunt totemuri luminoase. Acestea sunt create pentru a face obiectivul cat mai vizibil putand astfel sa fie scoasa in evidenta activitatea afacerii pe care o detineti si totodata sa atraga atentia trecatorilor. De asemenea acestea se pot crea din structura metalica, apoi pot fi invelite in poliplan tip backlit sau pur si simplu cu profile de aluminiu si plexiglas printat, insa se mai poate cu ajutorul proiectelor speciale din dibond si plexiglas. Aceste totemuri luminoase pot fi foarte vizibile si pe timpul noptii deoarece dispun de un sistem pentru iluminare dotat cu tuburi fluorescente ori leduri care pot face posibile un anumit tip de jocuri cu lumini cat mai atractive, bineinteles dupa preferinta dumneavoastra.

Avantajul acestor totemuri luminoase este acela ca pot fi amplasate oriunde doriti, insa ele pot fi puse si in interior dar si la exterior. Montajul lor este foarte simplu, de obicei se monteaza pe fundatii de beton exact cat marimea totemuri-lor. Cu ajutorul lor veti putea face vizibila locatia de la departare insa in acelasi timp veti promova si imaginea locatiei. Elaborarea lor se face prin materiale speciale dar in acelasi timp si de calitate dar numai cu ajutorul personalului specializat in domeniu.

Exista o gama variata de totemuri luminoase de la cele mai simple cu forme drepte pana la cele mai compilcate cu forme speciale bombate, si desigur puteti optat pentru cele luminoase sau pentru cele neluminoase. Totodata totemurile se impart in doua categorii, si anume:

Totemuri publicitare de interior: se pot folosi pentru anumite standuri expozitionale sporind astfel curiozitatea vizitatorilor, dar nu doar atat ele mai pot fi folosite si in interiorul cladirilor, a zonelor de asteptare sau in interiorul unui mall;

Totemuri publicitare de exterior: rolul acestora este pentru a face mai vizibila zonele unde se afla punctele de lucru ale companiei dumneavoastra si desigur acapararea atentiei trecatorilor, de aceea este bine ca acestea sa fie in permanenta luminoase deoarece pot fi in avantajul dumneavoastra.

Trebuie sa va informati asupra alegerii unei firma care se ocupa cu totemuri luminoase, deoarece cu siguranta  veti dori ca colaborarea pe care o veti avea cu aceea firma sa fie una serioasa iar munca pe care o va presta sa fie de calitate.