Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Promovare exterioara prin casete luminoase

Puteti avea parte de o promovare exterioara cat se poate de eficienta cu aceste casete luminoase, deoarece sunt o metoda recunoscuta pentru in ceea ce priveste semnalistica exterioara, pentru prezentarea unor oferte, sau a unei firme. Aceste casete luminoase pentru publicitate, pe care le intalnim la exterior, au diferite forme, si dimensiuni, iar in ceea ce priveste decoratiunile, acestea de asemenea sunt dintre cele mai variate.  In ceea ce priveste materialele pentru constructia acestor casete luminoase, putem adauga ca se bazeaza pe diferite profile, atat din materiale plastice, cat si din materiale metalice. Se poate face si o clasificare in ceea ce priveste aceste casete luminoase, si putem adauga ca exista casete luminoase cu fata simpla, unde fata principala a acestei casete luminoase este paralela cu peretele suport, iar materialul din care este creata este unul translucent. Apoi exista si casete luminoase cu fata dubla, ceea ce inseamna ca ambele fete a acesteia sunt iluminate perpendicular pe peretele suport, ce poate fi amplasata de asemenea pe fatade exterioare, sau pe stalpi.

Mai sunt si casete luminoase cu afisaj electronic, despre care putetm spune ca se refera in special la toate casetele luminoase de tip display, ce sunt destinate in special comunicarii, si aici ne referim la diferite case de schimba valutar, sau la unele agentii de turism, care isi anunta prin acest mod, diferitele oferte. Sunt si casete luminoase pentru interior, acestea fiind amplasate de cele mai multe ori in vitrinele unor institutii sau magazine, si sunt alcatuite dintr-un profil de aluminiu, si la exterior de o fata de plaxiglas.

Referitor la ceea ce inseamna construirea acestor casete luminoase, va putem spune ca exista trei variante, si aici putem aminti structura metalica cu fete din poliplan, metoda din cadru de profile de aluminiu cu fete de stiplex, si cadrul de aluminiu, ce poate fi personalizat, cu elemente ce intra in categoria acelor display-uri enuntate mai sus. In ceea ce priveste accesoriile pentru productia de casete luminoase, aici putem adauga celula fotoelectrica, cea care asigura aprindere casetei luminoase, odata cu lasarea serii, un dispozitiv de aprindere treptata a casetei luminoase, pentru a evita suprasolicitarea, si trebuie amintite de asemenea si  sistemele electronice de animatie, pentru ca aceste casete luminoase trebuie sa aiba si un efect de a atrage ochii persoanelor.