Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Litere volumetrice sunt ideale pentru evidentierea unui obiectiv prestabilit

Aceste litere volumetrice va pot ajuta in promovaarea unei firme, magazin, cladire sau pur si simplu a unei  institutii. Promovarea afacerii pe care o intreprindeti dumneavoastra este foarte importanta, insa in cazul in care doriti sa va bucurati de o afacere reusita iar incasarile sa fie pe masura asteptarilor. De asemenea daca veti dori sa optati pentru un anumit tip de publicitate ar trebui sa stiti ca se poate prin mai multe moduri, de la cele mai simple tipuri de pliante pana la cele mai complicate reprezentate de literele volmetrice. Pentru inceput ar fi recomandat sa va informatii in legatura cu aceste tipuri de litere volmetrice, deoarece sunt de mai multe tipuri si anume:litere-volumetrice1

 Litere cu tuburi luminoase – aceste litere dau o nota de eleganta atat in interior cat si in exterior, totodata ele se pot imparte in doua tipuri: literele cu tuburi luminoase pe contur tip cutie pantof si literele cu tuburi luminoase independente care pot fi montate direct pe peretele unde se afla suportul.

Litere volmetrice luminoase –  de asemenea aceste litere sunt concepute pentru domeniul publicitar, deoarece pot fi foarte captivante atat pe timpul zilei cat si pe cel al noptii datorita sistemului de iluminare, iar acesta putand fi cu neoane, tuburi spectrale sau led-uri. Totodata ele pot avea un design special dar si in acelasi timp pot atrage posibilii clienti interesati de reclama dumneavoastra.

 Literele si semnele volumetrice din polistiren – despre acestea putem spune ca sunt si economice iar efectul lor fiind unul tridimensional. De asemenea literele volumetrice din polistiren care sunt extrudate pot avea fel si fel de culori alese desigur de dumneavoastra. Montarea lor se poate face pe panouri publicitare sau pur si simplu direct pe perete.

 Litere volumetrice tip halo – realizarea lor se face din aluminiu sau PVC in functie de cum veti dori dumneavoastra, si de asemenea de dimensiunile necesare pentru spatiul in care este amplasat. Literele volumetrice halo cuprind 3 categori: litere iluminate cu banda led; cu module led; si cu tuburi luminoase.

Literele volumetrice luminoase – pentru crearea lor este nevoie de personal specializat. Ele pot fi realizate din plexiglass si PVC insa se mai poate confectiona si din inox, aluminiu, cupru.

Litere volumetrice neluminoase – la acest tip de reclama se poate alege iluminarea din exterior cu cateva proiectoare cu led insa se mai poate si cu halogen.