Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Litere volumetrice Bacau din polistiren

In ziua de azi toti mai multi producatori de litere volumetrice Bacau merg pe varianta realizarii literelor volumetrice din polistiren. Dimensiunea acestor litere volumetrice din polistiren extrudat pot avea grosime incepand de la 2 cm, 3 cm, 5 cm, pana la 8 cm. Insa daca doriti ca literele volumetrice sa fie cu doua straturi de polistiren atunci grosimea va fi dubla, de exemplu: 5+5=10 cm; 8+8=16 cm. O litera volumetrica realizata din polistiren nu poate fi mai mare decat aceste dimensiuni. Daca veti dori sa achizitionati aceste litere volumetrice, ar trebui sa stiti ca la livrare, acestea sunt incadrate intr-o placa de polistiren.  Iar restul placii ramase va fi si el livrat, deoarece va fi folosit ca sablon, insa si la montarea acestor litere, pentru ca aceasta sa fie facuta cat mai corect.

Vopsirea literelor volumetrice din polistiren Bacau -  acestea se pot vopsi dupa cum preferati, totodata ar trebui sa stiti ca litrele alese se pot vopsi in culori diferite, fiecare avand cate o singura culoare, ele se pot aplicat atat la interior cat si la exterior. Daca veti dori ca vopsirea literelor volumetrice sa fie cat mai ecologica, ar trebui sa stiti ca se poate, deoarece se folosesc doar vopsele pe baza de apa. Literele volumetrice se pot monta cu usurinta in interior cum ar fi case, spatii comerciale, birouri.

Avantajele acestor litere volumetrice din polistiren extrudat – acestea sunt foarte usor de montat, le veti putea monta si dumneavoastra deoarece nu este nevoie de personal experimentat. Dimensiunea literelor volumetrice din polistiren extrudat incepe de la 1 cm2 pana la 3 m inaltime, dar se poate depasi. Pentru aceste litere volumetrice Bacau nu trebuie sa aveti bugeturi mari deoarece costurile sunt scazute fata de alte litere, iar datorita finisajelor acestea prezinta un aspect estetic destul de frumos si placut. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta greutati acestor litere volumetrice, pentru ca literele executate sunt foarte usoare dar totodata sunt si usor de manevrat.

Iluminarea acestor litere volumetrice Bacau se poate face atat cu iluminare tip halou ( aici se ilumineaza suprafata sau peretele unde sunt aplicate literele volumetrice astfel creandu-se un efect de halou in jurul acestora), cat si cu LED–uri care sunt aplicate pe spatele literelor volumetrice.