Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Inscriptionari auto pentru promovarea afacerii

In ultimul timp pe piata din Romania au inceput sa apara inscriptionari auto destinate aplicarii unor mesaje sau logo-uri care sa ofere posibililor clienti posibilitatea de a afla mai multe detalii despre ceea ce are compania dumneavoastra de oferit. De asemenea daca compania dumneavoastra detine un autovehicol sau mai multe puteti sa optati pentru personalizarea acestora cu mesaje informative despre activitatea desfasurata de catre dumneavoastra, totodata puteti sa evidentiati anumite reclame sau chiar promotii aducatoare de venituri substantiale. Odata ce va veti gandi sa investiti intr-o promovare, ar trebui sa luati in calcul si varianta inscriptionari auto deoarece poate fi o solutie moderna si nu prea costisitoare.

Inscriptionarile auto sunt realizate de cele mai multe ori prin metoda unui autocolant decupat prin cutter plotter, dar mai exista o metoda prin care se poate realiza acest tip de inscriptionare auto si anume cu ajutorul unui autocolant printat, bineinteles cu laminare sau fara laminare depinde cum veti dori. Daca angajatii dumneavoastra au munca de teren atunci e locul ideal pentru astfel de publicitate deoarece va veti putea promova serviciile oferite de compania dumneavoastra iar angajatii in acelasi timp isi duc si ei sarciinile la bun sfarsit, astfel toata lumea va fi multumita de rezultatele obtinute.

Astfel de publicitate pe masiniile dumneavoastra poate fi o solutie eficenta, de aceea puteti alege din gama mare de inscriptionari auto diferitele modele pe placul dumneavoastra dar in acelasi timp sa fie si vizibile pentru publicitatea pe care o veti dori, iar rezultatul va fi o promovare reusita cu incasari pe masura.

De asemenea puteti inscriptiona orice tip de masini fie ele camionete, camioane, taxiuri, dubite sau pur si simplu autoturisme normale. Totodata se pot gasi multe modalitati de inscriptionari auto cat mai eficente si deloc costisitoare ele fiind dupa fiecare buzunar si putand fi executate in mod partial sau integral. Desigur puteti alege intre o reclama care sa acopere masina in totalitate cu o folie printata uv, avand  avantajul unei rezistente foarte bune cand va fi expusa la conditiile meteo sau pur si simplu puteti alege un tip de reclama care poate fi inscriptionat pe masina dumneavoastra doar pe o parte partiala, bineinteles ca acest tip de reclama se poate face cu ajutorul unei folii cuttata.