Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Fabricarea de litere volumetrice

Despre fabricarea de litere volumetrice vom vorbi in cele ce urmeaza, si ne-am gandit sa facem referire la ele, deoarece tot mai multe firme si companii sunt interesate de o metoda eficienta de promovare, si in ceea ce le priveste, putem spune ca aceste litere volumetrice pot fi ranspunsul. Ele va pot ajuta sa expuneti clar un mesaj, sau puteti aplica cu ajutorul lor numele firmei dumneavoastra pe o cladire, fara prea mare dificultati, fiind de asemenea si foarte vizibil.

Aceste litere volumetrice, datorita profilelor lor, pot fi utilizate atat pentru amenajarea unor spatii comerciale, cat si pentru imobile private, si pot fi potrivite in orice situatii, mai ales din cauza faptului ca se pot gasi in diferite tipuri marimi. De cele mai multe ori aceste litere volumetrice sunt realizate din polistiren expandat si extrudat, ceea ce inseamna ca din acest material se pot crea diferite tipuri si marimi de litere volumetrice, iar rezultatul final, nu poate fi decat unul spectaculos, si de asemenea eficient, deoarece multe persoane vor avea ocazia sa vada mesajul expus de dumneavoastra. Si, va puteti bucura de aceste elemente fara a fi nevoiti sa scoateti din buzunar o suma mare de bani, deoarece realizarea si amplasarea acestora au un pret destul de mic.  Cele mai multe firme si companii apeleaza la aceasta metoda, adica la literele volumetrice din polistiren, deoarece este varianta mai ieftina, si in acelasi timp sunt si mult mai usor de amplasat, decat folosirea altor metode de promovare. Asta poate si din cauza faptului ca unele cladiri de birouri sunt despartite de unii pereti din rigips, ceea ce inseamna ca acestia nu vor putea sustine o greutate foarte mare, si din acest motiv literele volumetrice din polistiren sunt solutia ideala. Pentru protectia lor, aceste litere volumetrice vor fi vopsite cu vopsea lavabila, si dupa cum va puteti da seama pot avea diferite culori, in functie de cerintele dumneavoastra.

De asemenea literele volumetrice pot fi folosite si ca decoratiuni interioare pentru case si pentru apartamente, si totodata se pot realiza si decoruri pentru evenimente speciale, si exclusiviste, la care invitatii vor fi placut impresionati de aspectul acestora.