Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Casete luminoase

Caseta luminoasa cu  plexiglass (stiplex) are rama dintr-un profil special de aluminiu prins pe un cadru metalic, poate fi cu o fata sau cu 2 fete din plexiglass personalizat cu autocolant .

CASETE LUMINOASE PLEXIC

 

Casetele luminoase din poliplan  pot fi intalnite cu preponderenta la exterior, acestea permitand dimensiuni foarte mari fara a fi nevoie de imbinari ale materialului. Putem executa casete luminoase si firme luminoase cu fata din poliplan la orice dimensiuni si forme, de la mici reclame luminoase pentru magazine pana la reclame “gigant” montate pe cladiri. Executia unei reclame luminoase cu fata din poliplan este o varianta economica de semnalistica pentru exterior sau interior. Mai exact, executia unei casete luminoase din poliplan presupune tensionarea acestuia pe o structura metalica protejata anticoroziv.

CASETE LUMINOASE POLIPLAN

 

Casete luminoase din alucobond

Casetele luminoase din alucobond se realizeaza din alucobond decupat prins peste un cadru metalic .

Acest tip de casete luminoase este o varianta foarte eleganta de reclama luminoasa, atat pentru interior cat si la exterior .

caseta luminoasa dibond

Casetele luminoase sunt printre cele mai frecvente materiale publicitare datorita pretului accesibil si a posibilitatilor multiple de executie.

Casete luminoase cu profil click

Sunt realizate dintr-un profil special cu inchidere de tip click.

Personalizarea se face pe un suport special numit film care se poate schimba foarte usor datorita profilului click .

CASETE LUMINOASE profil click