Expertul tau in PRODUCTIE PUBLICITARA
Contact
TEL. 0743079318 sales@adonisdesign.ro

BACĂU
str.Ana Ipătescu,nr.7, sc.A,ap.1
Socializare

   

Casete luminoase Bacau – un mijloc eficent de promovare

Aceste casete luminoase Bacau pot fi o metoda de promovare a afacerii dumneavoastra, deoarece au un design placut iar reclama dumneavoastra poate fi observata cu usurinta, fiind vizibila chiar si de la departare. Cu siguranta o astfel de publicitate va avea succes, iar cladirea sau zona unde se desfasoara afacerea dumneavoastra va avea de castigat, si genul acesta de publicitate poate fi accesibil atat in privinta banilor cat si a promovarii. Aceste casete luminoase Bacau pot fi vizibile atat ziua cat si pe timpul noptii, prezentand detalii despre activitatea prestat de firma dumneavoastra. In orice afacere fie ea mai mica sau mai mare se poate promova cu ajutorul unor casete luminoase, totodata aceste casete luminoase Bacau se pot gasi in diferite forme.

Casete luminoase backlit – pentru aceste casete nu trebuie sa investiti foarte mult, deoarece sunt destul de ieftine; casetele acestea au fata din backlit; Backlit-ul se realizeaza dintr-un material flexibil, cu ajutorul acestui material veti putea sa va imbracati intreaga incinta atat in fata cat si pe laterale unde se afla cladirea. Acesta are caracteristici asemanatoare cu plexiglasul, deoarece este aproape identic vizibil dar este si mai durabil la exterior.De asemenea pentru aceste casete luminoase backlit nu este impusa nici o limita de dimensiune.

Casete luminoase plexiglas – aceste casete luminoase pot fi ceea ce cautati, deoarece au un raport excelent calitate – pret si in acelasi timp pot fi o metoda foarte eficenta pentru promovarea afacerii prin care o puteti face mult mai vizibila. Fata lor este realizata din plexiglas iar lateralele dintr-un cadru de aliminiu. Plexiglasul care este folosit pentru aceste casete luminoase poate fi unul special, deoarece se pot gasi de 4, 5 mm grosime, bineinteles in functie de ce marime dispune caseta. Decorarea se poate realiza cu ajutorul unui autocolant translucent iar acesta se poate regasi intr-o gama larga de culori.

Caete luminoase cu doua fete – sunt ideale pentru traficul pietonal pentru ca tipul acesta de casete lumnioase cu doua fete se regasesc in dimensiuni destul de mici. Pe timpul noptii iluminarea este vizibila datorita tuburilor fluorescente sau a modulelor cu led, in functie de preferinta dumneavoastra.

Acest tip de casete luminoase Bacau pot fi un ajutor de nadejdie intr-o promovare cat mai vizibila, si va veti putea bucura de succesul afacerii dumneavoastra.